Как да поръчам?

Уважаеми клиенти, предлагаме Ви да изберете и направите поръчка по най- удобния за Вас начин.

Можете да поръчате по:

 1. Телефон: 044 667408 или на мобилен: 0889 572 689

 2. Електронна поща на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 3. Използвайки формуляра за онлайн поръчка в няколко стъпки:

  Стъпка 1: За поръчка в електронната система е необходимо да изберете продукт. Посочете количеството, чрез стрелките или записвайки числото директно в полето. Посочете подходящия вариант на продукта в допълнителните полета, ако има такива. Избора на количество и вариант, динамично променя крайната цена на продукта, която виждате в полето цена.

  Стъпка 2: Натиснете бутона ДОБАВИ, с което добавяте продукта във Вашата виртуална кошница. Появява се прозорец в който можете да направите избор към преглеждане на количката или продължаване на поръчката.

  Стъпка 3: Във Вашата виртуална количка можете да коригирате количествата, да изтриете продукт или да ползвате промоционален код за редовен клиент. В случай че искате да поръчате още продукти, може да използвате бутона ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА ПАЗАРУВАТЕ.

  Стъпка 4: В случай че сте приключили с Вашия избор, можете да определите начина за плащане удобен за Вас с бутона ИЗБЕРИ НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ.

  Стъпка 5: Изберете и начин на доставка според посочените възможности с бутона ИЗБЕРИ НАЧИН НА ДОСТАВКА.

  Стъпка 6: Можете да приключите Вашата поръчка. Ако сте регистриран наш клиент, данните за доставка и фактура ще се появят автоматично след влизането Ви в системата с име и парола.

  Стъпка 7: Ако сте нов клиент, моля въведете коректно всички задължителни данни. Ако представлявате юридическо лице, моля попълнете всички данни по регистрация и адрес за доставка ако се различава от основния.

  Стъпка 8: Прочетете условията за ползване и поставете отметка в полето СЪГЛАСЕН СЪМ.

  Стъпка 9: Изпратете поръчката. Вашата поръчка е приета, но не е потвърдена за доставка. По телефон с Вас ще се свърже служител от отдел продажби за сверяване на постъпилата информация и определяне срока за доставка. Поръчки се потвърждават от понеделник до петък в часовете от 8.00 до 17.00.